fbpx

Yes, jij bent er 18 augustus bij!
Ik heb nog een extra cadeautje voor je. Lees snel verder…. 

Maar wacht even!
Wil jij gelijk echt doorpakken? Dan heb ik een heel gaaf aanbod voor jou, namelijk een cheatsheet zodat jij nu gelijk makkelijk en snel unieke content kan maken. De komende 10 minuten kan jij voor maar €5,- deze cheatsheet bemachtigen.

  • Leer hoe jij in 5 minuten een goede post kunt bedenken die zorgt voor verbinding.

  • Leer hoe jij de post kan vertalen naar een foto die past bij jou en jou bedrijf


  •  Tips en tricks over hoe jij een goede foto maakt met je telefoon.

Voor €5,- is deze cheatsheet voor jou!

[hurrytimer id="2736"]
Een eenmalig aanbod, 10 minuten geldig.
fotograaf Zutphen

Gun jezelf gemak en maak gebruik van deze cheatsheet

Ben jij klaar met iedere dag bedenken wat je nu weer gaat posten? Vind jij het lastig om iets te posten wat dichtbij jezelf staat maar toch ook interessant is voor jouw volgers? Laat deze cheatsheet jou dan helpen waardoor goede posts verzinnen appeltje eitje wordt en waarin je gelijk leert hoe je van jou idee een goede foto maakt. Alles wordt stap voor stap uitgelegd.

Jij wilt graag verbinding maken met jouw volgers. Jouw verhaal delen met jouw volgers zodat ze jou echt leren kennen en weten waarom ze voor jou moeten gaan. Maar dat lukt niet met posts die lekker op de oppervlakte blijven. Posts als in 3 feitjes over mij: Ik houd van koffie, Je mag mij altijd wakker maken voor Spare ribs en Harry potter is mijn favoriete boek. Met deze 3 weetjes weet ik eigenlijk nog steeds niks. Er zijn heel veel mensen bij wie deze feitjes passen maar zeggen niks over jou als persoon. 

Logisch dat die nieuwe klanten uitblijven. Zij weten niet wie jij bent en waarom ze bij jou moeten zijn terwijl andere al wel de diepte in gaan en er met jou klanten vandoor gaan….