fbpx

Out of the box ondernemersdagen

Ontdek de grenzeloze mogelijkheden van ondernemen op onze out of the box ondernemersdag.

Ben jij klaar om jouw onderneming naar grote hoogte te tillen? Wil jij jezelf onderscheidend, uniek zijn en jezelf uitdagen? Dan is deze dag speciaal voor jou!

Op de ondernemersdagen brengen wij ondernemers, denkers en creatieve ondernemers samen voor een dag vol inspiratie, innovatie en groei.

ondernemersdag, cursusdag voor ondernemers

 Yes, de ondernemersdag een dag vol creativiteit en kennisontwikkeling!

Begin je dag met een warm welkom en een kennismaking onder het genot van heerlijke koffie, thee en lekkernijen. Daarna starten wij de dag met één van onze inspirerende workshops. Na de eerste workshop gaan wij heerlijk lunchen met zijn alle. Een perfect moment om onderling te netwerken. Leuk om te weten is dat er uit onze ondernemersdagen al verschillende samenwerkingen en verkopen zijn ontstaan. Je leert tijdens onze dagen niet alleen ontzettend veel, je maakt ook waardevolle connecties!

Na de lunch staat er een tweede leerzame workshop voor jou klaar! De dag sluiten wij af met een drankje en nog iets lekkers. 

Iedere editie hebben wij weer andere workshops. De workshops die wij geven op de dagen zijn: Canva, Insta, jezelf presenteren, sales, leren fotograferen met telefoon, leren vloggen en mini shoots.

Wil jij op de hoogte blijven wanneer de eerste volgende editie is? Zet je dan op de wachtlijst! Jij ontvangt dan als eerste een mailtje met alle info zodat jij jouw plekje kan claimen.

 

Wachtlijst ondernemersdag
Branding, brandingshoot, brandingfotograaf
fotograaf Zutphen

Even alle praktische info op een rijtje:

– De dag vindt plaats op een prachtige locatie in Opheusden aan het water.

– De ondernemersverwendag start om 10:00 en is om 16:00 afgelopen.

– De hele dag is verzorgd met heerlijk eten en drinken.

– De dag kost €225,- ex btw

Zien wij jou op één van onze dagen? Meld je aan voor de wachtlijst en word als eerste op de hoogte gehouden!

Wachtlijst ondernemersdag