fbpx

 De boeren en boerinnen kalender

 

De boeren en boerinnen kalender

Misschien heb je hem al eens voor bij zien komen: De boeren en boerinnen kalender. De afgelopen 2 jaar heb ik de foto’s voor deze populaire kalenders mogen maken. Voor de kalender van 2019 heb ik de boeren gefotografeerd en voor de 2020-editie de boerinnen. Ook de fotoshoot voor de 2021-editie staat alweer in mijn agenda.

Met veel plezier maak ik deel uit van een professionele crew die deze jaarlijkse terugkerende opdracht uitvoert. Zo gaan we 3 zondagen samen op pad om 15 knappe boeren of boerinnen vast te leggen op het platteland.  Het mooie aan deze opdracht vind ik dat het een ode aan de voedselmakers is. De kalendermakers vragen op eigenzinnige wijze aandacht voor hen om ze volop in positief daglicht te zetten.

Dit initiatief is in 2011 allereerst echter gelanceerd om korte metten te maken met onterechte vooroordelen over boeren en boerinnen. Ze werden en worden in de grote steden nog te vaak als nors en lomp bestempeld. De foto’s op de kalender bewijzen wat mij betreft het tegendeel! Wat zeg jij?

En mocht je er aan twijfelen: ja, er worden voor deze kalenders met echte boeren en boerinnen gefotografeerd! Vaak hebben de agrarische modellen die ik voor mijn camera heb staan nog nooit een fotoshoot meegmaakt en laat ik ze samen met een stylist shinen op de foto voor deze inmiddels landelijk bekende kalender.

Nog op zoek  naar een kalender waar je iedere maand weer kan genieten van een smaakvolle foto? Bestel dan nu jouw boerenkalender of de boerinnenkalender hier.

 

 

 

Boeren en Boerinnen kalender

fotograaf Zutphen
fotograaf Zutphen
fotograaf Zutphen
fotograaf Zutphen
fotograaf Zutphen
fotograaf Zutphen

Vragen? Stuur mij gerust een berichtje

info@sharabandefotografie.nl

 +31 6 12 46 72 17

Fotograaf uit Zutphen
Wij werken door heel Nederland