fbpx

How to video

‘make the use of your products clear’

Jij bent trots op de producten en het is zo vanzelfsprekend hoe de producten werken. Maar dit wil niet zeggen dat dit voor jouw klanten ook zo is. Daarom is het belangrijk dat jij how to video’s hebt. In deze video’s laat jij zien hoe het product gebruikt wordt. Hiermee kan jij die potentiële twijfelende klanten over de streep trekken. Deze klanten zien nu hoe je het product optimaal gebruikt. Hiermee neem je de laatste twijfel weg.

 

fotograaf Zutphen
R

In gesprek

Tijdens een zoomcall of onder het genot van een kopje koffie in reallife wil ik alles weten over de producten. Jij neemt mij stap voor stap mee in hoe jouw producten gebruikt moet worden. Ik kijk tijdens dit gesprek door de ogen van de klant. Op die manier kan ik de stappen die jij omschrijft aanvullen met stappen waar jij niet aandenkt. Gewoon weg omdat dit te vanzelfsprekend is voor jou.

R

Draaiboek

Na ons gesprek maak ik een draaiboek. Hierin staat stap voor stap welke handelingen er gefilmd moeten worden en wat voor soort shots dit moeten zijn. 

 

R

Shoottime

Tijdens een laatste gesprek nemen wij samen het draaiboek door en zorgen wij dat het helemaal overeenkomt met jouw wensen en verwachtingen. En daarna is het tijd om te gaan filmen.

 

Voorbeeld

Vragen? Stuur mij gerust een berichtje

info@sharabandefotografie.nl

 +31 6 12 46 72 17

Fotograaf uit Zutphen
Wij werken door heel Nederland