fbpx

Rachel

Brandingfotograaf

Heey Hallo!

Ik ben Rachel. Een echte vak idioot en een tikkeltje eigenwijs. 

Eigenwijs
Als klein meisje was ik al eigenwijs en niet gevoelig voor de massa en dat ben ik tot op de dag van vandaag nog steeds. Ik loop nooit met de massa mee als ik het er niet mee eens ben.  Dit doe ik  ook met mijn fotografie. Veel fotografen ontwikkelen een stijl waar jij als bedrijf bij moet passen. Ik draai deze rollen maar al te graag even om. Want waarom zou ik 30 bedrijven in exact dezelfde stijl fotograferen? Ieder bedrijf is uniek en daar hoort een eigen stijl bij. 

Business
Ik help mijn klanten graag met het vinden van hun eigen stijl. Een stijl die naadloos aansluit bij het gevoel wat zij krijgen als zij aan hun eigen bedrijf denken. Een stijl die we kunnen gebruiken in zowel webshopfotografie als achter de schermen fotografie zodat er voor alle soorten fotografie en social media kanalen een totale branding ontstaat.

Vak idioot
Als vak idioot ben ik altijd op zoek naar het leren van nieuwe dingen en mijzelf blijven ontwikkelen. Kom ik gave concepten tegen waarvan ik niet weet hoe het moet dan ga ik het tot de bodem uitzoeken. En ontstaan er gave beelden.  Ik ben er 100% van overtuigd dat je als fotograaf nooit uit bent geleerd en daarom vind ik het blijven ontwikkelen van mijzelf erg belangrijk. 

Personal
Ik woon in het prachtige Zutphen samen met mijn man. Allebei zijn wij sportief en daarom zul je ons in de weekenden vaak bij ons paard vinden of in de sportschool. 

Naast het actief bezig zijn kan ik er ook enorm van genieten om gezellig met een vriendinnetje op de bank te kruipen en de hele avond te kletsen over van alles en nog wat.

 

fotograaf Zutphen

Vragen? Stuur mij gerust een berichtje

info@sharabandefotografie.nl

 +31 6 12 46 72 17

Fotograaf uit Zutphen
Wij werken door heel Nederland