fbpx

fotoshoots

Hieronder vind je een overzicht van de fotoshoots die ik aanbied en hoe ik daarbij te werk ga. Sharabande fotografie staat voor productfotografie en bedrijfsfotografie op maat. Samen gaan wij op zoek naar de stijl en sfeer die het beste past bij jou en jouw bedrijf. Ik fotografeer dus niet in mijn stijl maar in de stijl die wij samen creëren voor jouw bedrijf.

Sfeer reportage

fotograaf Zutphen

Samen gaan wij voor jouw bedrijf 2 uur aan de slag op een locatie naar keuze. Zo leggen wij een mooie beeldbank vast voor op jouw website en al jouw social media kanalen.

Social Video

fotograaf Zutphen

Naast fotografie is film ook erg krachtig om jouw product te laten zien. Laat doormiddel van bewegend beeld zien hoe het product werkt in een sfeervolle setting die helemaal aansluit bij de stijl van jouw bedrijf.

Product styling

fotograaf Zutphen

Na een brainstormsessie over de perfecte scène voor jouw producten ga ik aan de slag met fotograferen. Zo creëren wij een mooie  en duidelijke stijl voor jouw bedrijf

Packshots

fotograaf Zutphen

Een goede duidelijke foto van jouw producten zonder andere accessoires. Zo weten de klanten precies hoe het product eruit ziet en komen zij niet voor verrassingen te staan.

RAPORTAGE OP MAAT

Staat het perfecte pakket voor jou er niet tussen? Geen zorgen. Ik maak graag speciaal voor jou een reportage op maat met al jouw wensen in één uniek pakket.

fotograaf Zutphen

Vragen? Stuur mij gerust een berichtje

info@sharabandefotografie.nl

 +31 6 12 46 72 17

Fotograaf uit Zutphen
Wij werken door heel Nederland