fbpx

Social video

Naast foto’s zijn video’s ook een krachtig medium om jouw producten te laten zien. In een Social video kan jij goed laten zien hoe jouw product werkt samen met de juiste look en feel die past bij jouw bedrijf.

 

wat is een social video?

Een Social Video is goed te combineren met een fotoshoot. Op deze manier heb jij alle content die je nodig hebt voor social media en website in één shoot klaar. Wat is een Social Video precies?

Een Social Video is een kort filmpje tussen de 15 seconden en 2 minuten. In dit korte filmpje laat je de werking van jouw product of dienst zien met de juiste look en feel die past bij jouw bedrijf. Op deze manier neem jij alle twijfels en vragen weg bij jouw potentiële klanten want vragen zoals hoe moet ik dit product gebruiken of wat gaat er precies gebeuren tijdens de behandeling is allemaal te zien in de Social Video. 

Locatie en modellen

De locatie en modellen zijn naar eigen invulling te kiezen. Ik ken natuurlijk verschillende mooie foto/film locaties om een Social Video te maken maar mocht jij zelf de perfecte locatie weten voor de draaidag dan hoor ik dit graag. Wat de model(len) betreft kan ik in mijn eigen netwerk mensen regelen die model willen staan maar we kunnen ook samen op zoek gaan of uit jouw eigen netwerk de modellen halen. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat het model perfect aansluit op wat de Social Video moet uitstralen.

De voorbereiding + draaidag

Voordat wij kunnen beginnen met het maken van een Social Video gaan wij eerst samen in gesprek. Dit kan zowel face to face als via een zoomcall. Tijdens dit gesprek gaan wij het hebben over welke zaken van de product of dienst belangrijk zijn om te laten zien in de Social Video. Aan de hand van ons gesprek maak ik een kort draaiboek van de scenes zoals ik ze voor mij zie. Dit draaiboek deel ik met jou. Wanneer jij het eens bent met het draaiboek zijn wij klaar voor de draaidag. Tijdens de draaidag is het uiteraard mogelijk om nog met spontane suggesties of ideeën te komen. Tijdens het filmen van de Social Video zullen alle shots een paar keer gefilmd worden. Op deze manier weten wij zeker dat het perfecte shot er tussen zit. 

Na de shoot

Na onze draaidag ga ik aan de slag met het monteren van de Social Video.  Bij de Social Video zoek ik altijd bijpassende muziek. Dit kan ik voor jou doen maar ik kan jou ook de link geven van de zeer uitgebreide database van de rechten vrije muziek zodat jij het perfecte liedje bij de Social Video kan zoeken. Nadat ik de Social Video heb aangeleverd mag je altijd nog aanpassingen vragen. Denk bijvoorbeeld aan een stukje in de Video iets sneller of langzamer te laten afspelen of de muziek harder of zachter. Zodra de Social Video helemaal naar wens is ben jij klaar om jouw product of dienst echt te laten knallen op jouw website en Social Media.

 

Social Video

Vragen? Stuur mij gerust een berichtje

info@sharabandefotografie.nl

 +31 6 12 46 72 17

Fotograaf uit Zutphen
Wij werken door heel Nederland