fbpx

Jij bent one of a kind. Nu je brand nog

Maar hoe laat je jouw uniek zelf zien?


Door one of a kind branding in te zetten voor jouw bedrijf

R

Doordat er beelden gemaakt worden vanuit jouw unieke kijk zul je op gaan vallen. Je gaat uit de massa springen waardoor potentiële klanten snel geneigd zijn om even op je pagina te kijken. Jij valt op en wekt nieuwsgierigheid. Wanneer ze op je pagina kijken neem je ze gelijk mee in jouw verhaal. Je maakt verbinding met ze en voor je het weet heb je nieuwe volgers en een nieuwe DM in je inbox!

R

Je werkt als een magneet voor jouw doelgroep.

Doordat jij niet alleen beelden hebt die er uit springen maar jouw doelgroep ook echt kraakhelder hebt, zijn teksten schrijven  een makkie geworden. Jij weet precies voor wie jij de teksten schrijft en daardoor trigger jij met iedere tekst jouw doelgroep. 

R

Jouw missie wordt volbracht

Jij wilt niets liever dan zoveel mogelijk mensen helpen door jouw kijk op de wereld met ze te delen. Jij wilt ze graag de lange zoektocht besparen voor het probleem wat zij hebben. Om dat te doen moet je opvallen. Door one of a kind branding in te zetten zul jij het podium krijgen wat jij verdient waardoor jij die massa kan bereiken. Hierdoor bespaar  jij heel veel mensen die lange zoektocht.

personal branding fotografie
branding fotografie

One of a kind branding voor Troepvrij. Van onzekerheid naar een krachtig merk

Ik kreeg de eer om voor Kim van Troepvrij een buitengewone branding te creëren. Kim benaderde me met de wens om haar te helpen bij het lanceren van een webshop voor essentiële oliën, naast haar succesvolle kapperszaak in Arnhem. Hoewel Kim al essentiële oliën aan haar kappersklanten verkocht, verlangde ze naar een sterke online aanwezigheid. Samen zijn we diep ingegaan op wie Kim is, wat ze doet en wat haar zo uniek maakt. Waar Kim mogelijk twijfels had over haar unieke kenmerken, wist ik deze snel te identificeren.

Kim richt zich niet op iedereen, maar specifiek op een bijzondere doelgroep: moeders. Haar persoonlijke missie, voortkomend uit haar eigen zoektocht met pieken en dalen om moeder te kunnen worden, is andere moeders te helpen een gezond en vervuld leven te leiden en zo een inspirerend voorbeeld te zijn voor hun kinderen. Ideeën voor herkenbare foto’s van moeders die essentiële oliën gebruiken, evenals beelden in haar kapsalon, kwamen al snel naar voren. Een bezoek aan Kim’s salon is immers veel meer dan alleen een knipbeurt; het biedt ook de mogelijkheid voor een persoonlijke scan, waardoor klanten tijdens hun afspraak de oliën ontvangen die hen helpen zich beter te voelen.

Na ons intensieve traject beschikt Kim nu over een beeldbank die haar identiteit, unieke eigenschappen en doelgroep weerspiegelt. Alles waar Troepvrij voor staat, is vastgelegd in de branding, zodat haar ideale klant direct weet: Jij bent degene die ik zoek.

Dit is het krachtige effect van unieke branding.

brand shoot

Praktische info

– We starten met de kick off

– Gedurende het traject mag je mij altijd appen wanneer je ergens tegen aanloopt tijdens een opdracht.

– Na iedere opdracht die jij hebt gemaakt in de online leeromgeving volgt een teams meeting om het samen te bespreken en door te nemen.

– Ik denk echt met je mee. We bespreken niet alleen de opdracht maar sommige opdrachten zal ik zelf ook gaan doen. Zo komen wij tot het maximale resultaat door echt samen te werken.

– Het resultaat: Het hele jaar gave content waar jouw ideale klant niet meer omheen kan, die zorgt voor meer bereik en meer omzet!

 Investering:

€2000,- ex btw

Ben jij benieuwd welke winst er te behalen valt met jouw brand?

Doe dan de Gratis Branding Lek Check! Dan kijk ik met jou mee waar het lekt.

8 + 6 =

personal branding fotografie

Vragen? Stuur mij gerust een berichtje

info@sharabandefotografie.nl

 +31 6 12 46 72 17

Fotograaf uit Zutphen
Wij werken door heel Nederland