fbpx

Jij bent one of a kind. Nu je brand nog

 Maar hoe laat je jouw uniek zelf zien?


Door one of a kind branding in te zetten voor jouw bedrijf

R

Je springt er uit

Doordat er beelden gemaakt worden vanuit jouw unieke kijk zul je op gaan vallen. Je gaat uit de massa springen waardoor potentiële klanten snel geneigd zijn om even op je pagina te kijken. Jij valt op en wekt nieuwsgierigheid. Wanneer ze op je pagina kijken neem je ze gelijk mee in jouw verhaal. Je maakt verbinding met ze en voor je het weet heb je nieuwe volgers en een nieuwe DM in je inbox!

 

R

Je werkt als een magneet voor jouw doelgroep

Doordat jij niet alleen beelden hebt die er uit springen maar jouw doelgroep ook echt kraakhelder hebt, zijn teksten schrijven  een makkie geworden. Jij weet precies voor wie jij de teksten schrijft en daardoor trigger jij met iedere tekst jouw doelgroep. 

R

Jouw missie wordt volbracht

 Jij wilt niets liever dan zoveel mogelijk mensen helpen door jouw kijk op de wereld met ze te delen. Jij wilt ze graag de lange zoektocht besparen voor het probleem wat zij hebben. Om dat te doen moet je opvallen. Door one of a kind branding in te zetten zul jij het podium krijgen wat jij verdient waardoor jij die massa kan bereiken. Hierdoor bespaar  jij heel veel mensen die lange zoektocht.

fotograaf Zutphen
fotograaf Zutphen

One of a kind branding voor John Bardale

Ik kreeg de eer om voor John Bardale een buitengewone branding te creëren. John Bardale benaderde mij om henn te helpen met de fotografie voor social media. Iets waarmee ze aan de slag wilde maar niet goed wisten hoe. Met maar liefst 9 winkels in Nederland zijn ze op veel plekken in Nederland een begrip. Het werd tijd voor hun om een nieuwe doelgroep aan te boren. Een doelgroep die ze nu nog niet bereikte.

John Bardale richt zich op personen vanaf 50 jaar. Mensen die houden van het buitenleven. Samen met John Bardale hebben wij de unieke eigenschappen van het bedrijf in kaart gebracht. Daarnaast hebben wij een uitgebreid doelgroep onderzoek gedaan waardoor wij precies wisten wat de doelgroep graag wil zien en op welk platform wij ze kunnen bereiken.

Zo creëerden wij een fotoshoot die buiten de lijntjes kleurde. Gingen wij niet mee in de trends van de kledingwinkels zoals de video in de winkel en foto’s voor het winkelpand maar creëerden wij een fotoshoot die alles weerspiegelt waar het bedrijf voor staat en wat helemaal aansluit bij de doelgroep. 

Het resultaat: Een unieke brandingshoot die bij de ideale klant gelijk de aandacht trekt. 

Dit is het krachtige effect van unieke branding.

fotograaf Zutphen

waajj    je de
Praktische info

 

– We starten met de kick off

– Gedurende het traject mag je mij altijd appen wanneer je ergens tegen aanloopt tijdens een opdracht.

– Na iedere opdracht die jij hebt gemaakt in de online leeromgeving volgt een teams meeting om het samen te bespreken en door te nemen.

– Ik denk echt met je mee. We bespreken niet alleen de opdracht maar sommige opdrachten zal ik zelf ook gaan doen. Zo komen wij tot het maximale resultaat door echt samen te werken.

– Het resultaat: Het hele jaar gave content waar jouw ideale klant niet meer omheen kan, die zorgt voor meer bereik en meer omzet!

 Investering:

€2000,- ex btw

Ben jij benieuwd welke winst er te behalen valt met jouw brand?

Doe dan de Gratis Branding Lek Check! Dan kijk ik met jou mee waar het lekt.

14 + 8 =

branding, brandingfotografie, brandingfotograaf, brandingagency

Vragen? Stuur mij gerust een berichtje

info@sharabandefotografie.nl

 +31 6 12 46 72 17

Fotograaf uit Zutphen
Wij werken door heel Nederland