fbpx

Product styling + packshots

Heb jij een nieuw bedrijf of nieuwe producten? Dan is de productstyling + packshots reportage wat voor jou. Zo zien jouw klanten straks goede en mooie foto’s van jouw producten. De packshots zijn een niet te missen onderdeel van jouw website. Op een packshot wordt het product op zichzelf gefotografeerd en later vrijstaand gemaakt in photoshop. Zo wordt het product goed in beeld gebracht en kan de klant zien hoe het product er uit ziet. Met de productstyling maak je het product aantrekkelijk en kan je er de juiste sfeer aan toevoegen die bij dit product past. Zo krijgt het product een beleving. Met deze 2 combinaties op jouw website ben je helemaal klaar om je producten te gaan verkopen.

wat gaan we doen?

Voordat de shoot begint gaan wij samen in gesprek om elkaar wat beter te leren kennen. Zo wil ik alles te weten komen over jou en jouw bedrijf. In dit gesprek gaan we samen op zoek naar welke sfeer en ideeën het beste bij jou en jouw bedrijf passen. Uit dit gesprek komt een uniek concept op maat speciaal voor jouw bedrijf. Na ons gesprek zet ik het concept om in een moodboard. Zo zitten wij zeker weten op één lijn tijdens de shoot.

Locatie

Voor deze shoot kan ik zowel bij jou op locatie werken als in mijn studio. Samen hebben wij één scène uitgewerkt waarin ik de producten ga fotograferen. De packshots worden geschoten op een witte achtergrond.

De product styling + packshots reportage

Zoals wij de scène hebben bedacht ga ik de productstyling foto’s maken. Ik zorg dat alle producten goed op de foto komen te staan en zal meerdere beelden schieten per product. Zo kan jij na de shoot kiezen welk beeld je het mooiste vindt.  Je ontvangt natuurlijk van ieder product een packshot.

Na de shoot

Na onze shoot ga ik de beelden selecteren en in basis bewerken. Nadat ik dit heb gedaan ontvang je een
We-transfer van mij met de beelden in lage resolutie met logo. Aan de hand van deze beelden kun je de foto’s die je graag wilt hebben uitkiezen en aan mij de foto nummers doorgeven. Nadat ik deze van jou heb ontvangen ga ik ze verder bewerken en krijg je de beelden van mij zowel in hoge als in lage resolutie zonder logo. Zo kun je de lage resolutie foto’s gebruiken voor op het web en de hoge resolutie foto’s voor print.

Packshots profile

fotograaf Zutphen
fotograaf Zutphen
fotograaf Zutphen
fotograaf Zutphen
fotograaf Zutphen
fotograaf Zutphen

Vragen? Stuur mij gerust een berichtje

info@sharabandefotografie.nl

 +31 6 12 46 72 17

Fotograaf uit Zutphen
Wij werken door heel Nederland