fbpx

Zet jouw bedrijf in de spotlight

Gratis masterclass
Meer klanten door unieke branding

 

Reserveer hier jouw plek

En ontdek hoe jij jouw bedrijf in de spotlight zet die het verdiend.

  • 18 augustus 10:00

    Na de masterclass weet jij:

  • Precies hoe jij verbinding maakt met jouw volgers waardoor zij sneller klant worden.
  • Welke posts jij moet maken om op te vallen bij jouw doelgroep waardoor jouw volgers aantal sneller groeit.
  • Hoe jij jouw ideeën vertaald naar beeld zodat jij foto’s maakt die er uitspringen. 
fotograaf Zutphen
Branding, brandingshoot, brandingfotograaf

Je weet dat jij het leven van andere makkelijker kan maken…….

…..Maar toch word je niet echt gezien.

Hoe zorg je ervoor dat je opvalt? Waarom vallen andere ondernemers wel op? Hoe zorg je ervoor dat jouw verhaal duidelijk naar voren komt? Je hebt al een keer een fotoshoot geboekt en toch gaf dit niet die stroom aan geïntresseerde waarop je had gehoopt.

Daar ga ik jou mee helpen tijdens deze gratis masterclass.

Na deze masterclass weet jij:

-Wat je moet doen om er uit te springen
– Weet jij hoe jij beelden maakt die jouw doelgroep aantrekt als een magneet
– Weet jij welke kleuren er absoluut terug moeten komen in jouw branding voor het optimale resultaat.

Ben jij klaar om op te vallen?! Dan zie ik jou 18 augustus om 10:00!

 

 

Wie ben ik?

Mijn naam is Rachel. Ik ben een echte vak idioot en vind niks mooiers op de wereld dan jouw verhaal mogen vertalen naar beeld. 

Mijn bedrijf is ontstaan door mijn eigen zoektocht. Op 16 jarige leeftijd liep ik niet aangeboren hersenletsel op. Een gebeurtenis die een enorme zoektocht veroorzaakte. Een zoektocht waarin ik opnieuw opzoek moest naar mijzelf en mijn eigen kunnen.Tijdens deze zoektocht kwam ik de fotografie tegen. Het vak waarmee ik de weg terug vond naar mijzelf.  Naast fotografie heb ik een enorme passie voor marketing. Dit maakt dat ik anders kijk naar de fotografie. Ik kijk graag vanuit marketingtechnisch oogpunt naar jouw branding. Wat moet er absoluut in beeld komen? En hoe vertalen wij jouw verhaal naar beeld? Bij mij vind je dus geen branding foto’s in suffe beige pakken met een koffie’tje in je hand.

Doordat ik de nodige levenservaring heb kan ik mij makkelijk verplaatsen in een situatie van een ander. Ik heb veel gezien en meegemaakt en vind het gaaf wanneer ik iemand anders mag helpen die zelf ook veel meegemaakt heeft. Mijn klanten voelen zich snel op hun gemak bij mij om alles met mij te delen ook al is het niet een mooi verhaal. Daarna vind ik het fantastisch om jou te mogen laten in zien hoe sterk je bent en waar jouw kracht ligt. Vanuit dat oogpunt gaan wij jouw verhaal vertellen en in beeld brengen. Op die manier kunnen jouw ideale klanten met jouw levelen, weten ze waarom ze voor jou moeten kiezen en weten ze jou makkelijk te vinden.

Zie ik jou 18 augustus tijdens de masterclass zodat wij samen jouw verhaal gaan vertellen?

 

branding, brandingfotografie, brandingfotograaf, brandingagency

Testimonials

branding masterclass, Masterclass branding fotografie
fotograaf Zutphen
fotograaf Zutphen
fotograaf Zutphen
fotograaf Zutphen

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt de masterclass?

De masterclass duurt ongeveer een uur. Afhankelijk van de hoeveelheid vragen.

Voor wie is deze masterclass?

Deze masterclass is voor iedere ondernemer die het gevoel heeft dat zijn of haar bedrijf nog niet genoeg opvalt. Je bent veel aanwezig op social media maar toch krijgt jouw bedrijf niet de spotlight die het verdient. Ben jij klaar om op te vallen? Dan is deze masterclass voor jou!

Wat levert deze masterclass op?

Deze masterclass levert jou nieuwe kennis en inspiratie op hoe jij de branding van jouw bedrijf sterker kan maken. Waarom valt het ene bedrijf wel op en het andere niet? 

Hoe wordt de masterclass gegeven?

Wanneer jij je aanmeld krijg jij een linkje in jouw mailbox waarmee jij deze masterclass kan volgen. Je kan mij zien en horen tijdens de masterclass. Jouw camera en microfoon staan uit. Je kan mij vragen stellen in de chat en die zal ik tijdens de masterclass beantwoorden.

Waar wacht je nog op?

Zet vandaag de eerste stap naar meer zichtbaarheid en geef jouw bedrijf de spotlight die het verdient!

Reserveer hier jouw plek

En ontdek hoe jij jouw bedrijf in de spotlight zet die het verdiend.