fbpx
fotograaf Zutphen

Een onvergetelijk brandingshoot voor John Bardale: De kracht van unieke brandingfotografie

Onlangs kreeg ik de eer om een buitengewone branding te creëren voor John Bardale, een bekend kledingmerk met maar liefst negen winkels in Nederland. John Bardale benaderde mij om hen te helpen met de fotografie voor social media. Hoewel ze al succes hadden, wilden ze een nieuwe doelgroep bereiken die ze nog niet goed wisten aan te spreken.

De uitdaging: Een nieuwe doelgroep bereiken 

John Bardale richt zich op personen van 50 jaar en ouder, mensen die van het buitenleven houden. We begonnen met het in kaart brengen van de unieke eigenschappen van het bedrijf. Daarnaast hebben we een uitgebreid doelgroeponderzoek uitgevoerd. Hierdoor kregen we een helder beeld van wat deze doelgroep graag ziet en op welke platforms we hen het beste kunnen bereiken.

 

brandingexpert, personalbranding, brandingstrateeg

 

De creatieve aanpak: Buiten de lijntjes kleuren

Onze aanpak voor de brandingshoot was allesbehalve traditioneel. In plaats van te kiezen voor de standaard foto’s in de winkel of voor het winkelpand, besloten we om een fotoshoot te organiseren die perfect weergeeft waar John Bardale voor staat. We kozen voor locaties en settings die de essentie van het buitenleven uitstralen, volledig afgestemd op de wensen en interesses van de doelgroep.

Het resultaat: Een unieke brandingshoot die aanslaat

Het resultaat was een unieke brandingshoot die direct de aandacht trok van de ideale klant. De beelden weerspiegelen niet alleen de kernwaarden van John Bardale, maar spreken ook de doelgroep aan op een authentieke en relevante manier. Deze unieke benadering in brandingfotografie heeft John Bardale geholpen om hun merk te versterken en een nieuwe doelgroep aan te spreken.

 

brandingshoot, brandingspecialist, brandingfotograaf, brandingfotografie

De kracht van Brandingfotografie

Deze ervaring toont de kracht van goede brandingfotografie aan. Een professionele brandingfotograaf begrijpt hoe je een merk op de juiste manier kunt vastleggen en presenteren. Door te investeren in een brandingshoot die buiten de lijntjes kleurt, kunnen bedrijven zich onderscheiden en een blijvende indruk maken op hun doelgroep.

Een goed uitgevoerde brandingshoot is meer dan alleen een verzameling mooie foto’s. Het is een strategisch middel om je merk te positioneren en te laten groeien. Voor John Bardale heeft deze aanpak geleid tot een visuele identiteit die niet alleen aantrekkelijk is, maar ook effectief in het bereiken van nieuwe klanten.

Investeer in unieke brandingfotografie en ervaar zelf hoe het je merk naar een hoger niveau kan tillen. Als ervaren brandingfotograaf help ik jou graag om jouw verhaal op een authentieke en inspirerende manier te vertellen, waardoor je merk opvalt in een competitieve markt.

Info@sharbandefotografie.nl
www.sharabande.nl

brandingfotograaf, brandingshoot, brandingfotografie, bedrijfsshoot, bedrijfsfotografie