fbpx

Oo jongens! Wat kijk ik uit naar kerst!
Zoals sommige van jullie weten heb ik sinds kort een samenwerking met Merkmaatjes. Samen organiseren wij DE Feestdagen Boost. En in deze blog wil ik jullie meenemen in hoe DE Feestdagen Boost is ontstaan. 

 

Het begon eigenlijk allemaal door een oproepje van mij in een Facebook groep afgelopen zomer. Ik was namelijk opzoek naar leuke samenwerkingen met ondernemers die dezelfde doelgroep als mij hebben, namelijk webshopeigenaren. Hier kwamen veel leuke reacties op en één van die reacties was van Sanne de CO-founder van Merkmaatjes. Sanne en ik plande een zoomcall in en gelijk vanaf minuut 1 hadden wij een hele leuke klik. We waren in dezelfde dingen geïnteresseerd zoals human design, dachten over veel dingen hetzelfde en keken ook naar het ondernemen op dezelfde manier. En zo kreeg de zoomcall al snel een hele andere wending en invulling. Wij waren namelijk gelijk plannen aan het smeden wat wij samen konden gaan doen. En tussen al die plannen was daar DE Feestdagen Boost.

Want hoe gaaf zou het wel niet zijn om webshopeigenaren te kunnen helpen met een boost tijdens de feestdagen?  En dan helemaal als wij onze krachten kunnen bundelen. Merkmaatjes is ijzersterk in SEO en ik van Sharabande ben goed in het maken productfoto’s. Hoe gaaf is het als wij een kerstshoot ontwikkelen waarin de webshop niet alleen prachtige productfoto’s krijgt maar ook nog eens een pagina met goede SEO. Zodat de webshop niet alleen goed te vinden is maar wanneer ze gevonden worden er ook gelijk prachtige kerstfoto’s te zien zijn.  Hiermee trekt een webshop gegarandeerd meer potentiële klanten over de streep om daadwerkelijk klant te worden en zal er dus vaak op die bestel knop gedrukt gaan worden. 

Zoals je al kan lezen waren Sanne en ik verkocht en hebben wij gelijk alles ingang gezet om een kerstshoot te organiseren. 3 Oktober was het zover. Ik ging samen met Shannon (stagiaire) naar Merkmaatjes om daar content te schieten voor DE Feestdagen Boost. De auto was helemaal volgepakt met een kerstboom, lampjes, kerstballen en andere kerstdecoratie om gave productfoto’s te kunnen maken. Eenmaal bij merkmaatjes aangekomen waren ze daar ook al helemaal in kerstsfeer. Er stonden kerstliedjes op, er waren toffe kerstoutfits en er stond ook al een kerstboom. De hele dag hebben wij dan ook volop in de kerstsfeer gezeten terwijl wij hele toffe kerstfoto’s aan het maken waren. En het resultaat mag er wezen.

Wij kunnen dan ook niet wachten om 21 november de webshopeigenaren te mogen verwelkomen voor een gave kerstfotoshoot. Zodat zij net als wij al helemaal in de kerststemming komen en naar huis gaan met prachtige productfoto’s in kerstsfeer.

Ben jij benieuwd naar het team van Merkmaatjes? Kan dan even op website.

https://merkmaatjes.nl

Wil jij meer weten over DE Feestdagen Boost? Klik dan op de link hieronder.

https://sharabande.nl/feestdagenboost/

 

 

 

 

kerstfoto, productfotografie, seo, kerstsfeer, kerstactie
kerstactie, feestdagenboost, seo, productfotografie, kerstfoto's