fbpx

Achter de schermen

Jij bent er aan toe om jouw bedrijf een gezicht te geven, persoonlijk te maken. Jij wilt echte fans creëren. Dit is alleen mogelijk als jij laat zien wie er achter die webshop zit. Wat is jouw verhaal? Waarom doe je wat je doet? Wat maakt jouw webshop anders dan anders? Dit kan je allemaal kwijt in achter de schermen fotografie. 

Krijg jij als stress vlekken van het idee dat jij op de foto moet?! Geen zorgen ik loods je er doorheen. Als fotograaf heb ik zelf ook vaak voor de camera gestaan en weet ik echt hoe het is om daar te staan. Ik geef jou tijdens de fotoshoot allemaal tips en tricks zodat jij ontspannen voor de camera kunt staan. De groei van jouw bedrijf lukt nou eenmaal niet in die comfortzone dus het is tijd om er uit te stappen met deze achter de schermen fotoshoot. 

Ik neem je graag mee in je werkwijze.

 

fotograaf Zutphen

Mijn werkwijze

R

In gesprek

Tijdens een zoomcall of onder het genot van een kopje koffie in real life hang ik aan jou lippen en wil ik alles weten over jouw webshop. Zo krijg ik een goed beeld van jouw webshop en kan ik gaan puzzelen met alle elementen die belangrijk zijn van jouw onderneming. Aan het eind van het gesprek hebben wij samen de elementen op een rijtje gezet die absoluut terug moeten komen in een achter de schermen fotoshoot.

R

Moodboard maken

Aan de hand van deze elementen ga ik aan de slag met het maken van een moodboard. In dit moodboard ontstaat er  een stijl die naadloos aansluit bij jouw bedrijf. En komen de verschillende soorten fotografie terug die wij nodig hebben voor jouw fotoshoot. Denk aan bijvoorbeeld actiefoto’s, sfeerfoto’s en portretten.

R

Shoottime

Tijdens een laatste gesprek bespreken wij het moodboard en zorgen we dat dit helemaal overeenkomt met jouw wensen en verwachtingen. En dan is het tijd om de beelden te gaan schieten in de stijl die wij speciaal voor jou hebben ontwikkeld met alle belangrijke elementen van jouw onderneming.

Voorbeeld

 

behindthescenes, achterdeschermenfotografie, portretfotografie, marketing
portretfotografie, portretfotograaf, portret
behindthescenes, stylingfotografie, beeldbank
behindthescenes, actiefoto, brandingshoot, portret
webshopfotgrafie, webshopfotograaf, productfotografie, productfotografie,
behindthescenes foto, actiefoto
brandingshoot
behindthescenes
marketing, marketingfotografie, branding, behindthescenes
portret, brandingshoot, brandingfotografie
behindthescenes, actiefoto, brandingshoot, portret
webshopfotografie, webshopfotograaf, socialmediafotgrafie, socialmediafotgraaf

Vragen? Stuur mij gerust een berichtje

info@sharabandefotografie.nl

 +31 6 12 46 72 17

Fotograaf uit Zutphen
Wij werken door heel Nederland