fbpx

Online cursus productfotografie

‘let’s make some pictures’

 Jij wilt

 • Zelf jouw producten op de foto zetten
 • Zonder frustratie aan de slag gaan met jou productfotografie
 • Eindigen met een resultaat waarvan jij zegt WAUW!
 • Precies weten hoe jij fotografeert in een stijl die past bij jouw webshop
 • Jouw eigen stijl ontwikkelen

  Dan is mijn cursus wat voor jou!

 

Branding, brandingshoot, brandingfotograaf
Brandingfotografie, productfotografie, productfotograaf, webshopfotografie, branding, merkindentiteit

Wat ga je leren?

In mijn online cursus productfotografie gaan wij aan de slag met alle facetten die nodig zijn voor het maken van productfoto’s voor jouw webshop. Zo neem ik jou stapsgewijs mee hoe je een eigen stijl ontwikkelt en hoe je deze stijl kan toepassen in de productfotografie voor jouw webshop en social media. Daarnaast leer je hoe jij een eigen filter ontwikkelt. Hiermee kan je in een handomdraai je eigen stijl mee geven aan jouw productfoto’s. 

 

Goed om te weten:

 • De online cursus productfotografie is ontwikkelt om productfoto’s te leren maken met je telefoon.
 • Je hebt geen kennis van productfotografie nodig alleen de wil om het te leren.
 • Je hoeft geen dure bewerkings apps aan te schaffen.
 • Ook het aanschaffen van dure apparatuur is niet nodig.
 • Ik laat je zien hoe je al met simpele spullen goede productfoto’s kunt maken.
 • Je hebt 6 maanden toegang tot de cursus die opgebouwd is in Learndash. 

Investering:
€150,- ex btw

flatlay, knutselen, webshopfotografie

De inhoud

Contentcreator, socialmediafotografie, sfeerbeeld

Module 1: Packshots

In deze module laat ik jou zien hoe jij binnen een handomdraai goede packshots maakt. Je weet wel die productfotografie waarvan de foto’s een 100% witte achtergrond hebben. Packshots zijn de basis van iedere webshop. Om professionaliteit uit te stralen met jouw webshop moeten deze ook er gelikt uit zien.

Module 2: Kleur gebruik

Je eigen stijl ontwikkelen begint bij jouw kleur gebruik. Misschien heb je al een huisstijl, misschien ook niet. Tijd om dit eens even onder de loep te nemen. Wist jij dat je met verkeerd kleurgebruik een verkeerde doelgroep aan kan trekken? Ook al zijn je productfoto’s nog zo mooi.

Module 3: Basis scene

De basis voor jouw eigen stijl begint bij een basis scene. In deze scene verwerk je de kleuren die je in de vorige module hebt uitgekozen en ga je verder kijken naar wat voor setting er het beste past bij jouw producten. Op deze manier creëer je een stijl die helemaal aansluit bij jouw merk en til jij jouw productfotografie next level.

Module 4: Fotobewerking

Om nog verder een eigen stijl te ontwikkelen neem ik jou mee in een gratis foto bewerking app. Hierin leg ik jou stapsgewijs uit hoe jij je eigen presets (filters) kan maken waardoor je nog beter een eigen stempel op jouw productfotografie kan drukken. 

Module 5: Best selling pictures

In deze module geef ik jou alle tips en tricks mee die jij nodig hebt om goede productfotografie te combineren met portretfotografie. Ik leg uit hoe jij tot een goed concept komt voor een fotoshoot. Door het maken van foto’s met model ga jij tot verbeelding spreken van jouw potentiële klanten en haal jij ze nog makkelijker over de streep om het product bij jou te kopen.

Module 6: Stories

Nu jij alle kennis hebt om productfotografie sterk neer te zetten voor op jouw webshop en social media kanalen kunnen wij natuurlijk de stories niet vergeten. Door jouw huisstijl mee te nemen in jouw story reeks wordt alles echt één geheel. Ik laat jou zien hoe jij in een gratis app makkelijk jouw stories kunt vormgeven. Nu kan jij jouw branding helemaal compleet maken.

Bonus video:

Omdat jij de onwijs gave stap hebt gezet om de productfotografie cursus te volgen ontvang jij van mij een cadeau! Dit cadeau is een professioneel foto attribuut waardoor jij nog makkelijker mooie productfoto’s kan maken. Dit foto attribuut heeft ook zijn uitleg nodig en in deze bonus video vertel ik jou hoe jij dit attribuut kan gebruiken voor jouw productfotografie.

Vragen? Stuur mij gerust een berichtje

info@sharabandefotografie.nl

 +31 6 12 46 72 17

Fotograaf uit Zutphen
Wij werken door heel Nederland